Локација:

ОУ Песталоци, на адреса Апостол Гусларот бр.3 (спортската сала на училиштето.

 

Термини:

Понеделник, среда и петок од 19:30 ч до 20:30 ч.

 

[ТУКА КЛИКНИ ЗА МАПА]

 

контакт: Аикидо клуб Икеда - Скопје | Апостол Гусларот 3, Скопје | тел: 070 764066 | е-пошта: ikedask@gmail.com