АИКИДО ЗА ДЕЦА ОД 6 ДО 12 ГОДИНИ!

Уписи ќе се вршат пред секој тренинг.

Термини: Понеделинк и Среда

од 19:30 ч. до 20:30 ч.

06.09.2015

Од Септември до Јуни !!!

Клубот работи во спортската сала на ОУ Ј.Х. Песталоци (адреса: Апостол Гусларот бр.3 - позади ТЦ Буњаковец)

Тренинзите ги води Марија Дојчиновска.

контакт: Аикидо клуб Икеда - Скопје | Апостол Гусларот 3, Скопје | тел: 070 764066 | е-пошта: ikedask@gmail.com